ponedeljek, 23. november 2009

71. Kuga mori v Ukrajini

Dogajanje v Ukrajini - ali se nam res obeta konec?


Verjetno večina med vami ni obveščena o dogajanju v Ukrajini, saj našimediji poročajo bore malo o dogajanju. Namreč, v roku enega tedna je tam zanovo gripo zbolelo že preko 870.000 ljudi, umrlo pa jih je že 135 (neuradnipodatki pa govorijo o precej večjih številkah, bilo naj bi nekaj 1000mrtvih). Samo v zadnjem dnevu so zabeležili več kot 200.000 novo obolelih.Večina umrlih ni umrla zaradi nove gripe H1N1, temveč zaradi neke novebolezni, ki napade pljuča, tako, da ljudje izkrvavijo skozi pljuča (govorise o pljučni kugi, mutaciji virusa H1N1 itd.) Pljuča naj bi se dobesednostopila, saj se segrejejo na 55°C. V nekaterih okrajih Ukrajine naj bizbolela že polovica prebivalstva.
http://www.kyivpost.com/news/nation/detail/52120/

Kar je pri zgodbi še posebej zanimivo, je dejstvo, da so v Ukrajini predtednom dni od izbruha konec oktobra imeli le malo obolelih za H1N1. 31.oktobra pa so ljudje poročali, da so ponoči manjša letala "škropila" ozračjes chemtraili, od takrat dalje pa se je začela epidemija strahovitihrazsežnosti.Oblast že razmišlja, da bi uvedla vojaško oblast, da bi lahko cepila državljanebrez "prava glasanja", kaznovali pa naj bi tiste, ki govorijo proticepljenju in se nočejo cepiti.
http://info-wars.org/2009/10/31/panic-in-ukraine-authorities-deny-aircraft-spraying-aerosols-over-cities-martial-law-expected/

Izjava Ukrajinskega predsednika:
http://www.president.gov.ua/en/news/15609.html

Kar pa je najpomembnejše: že avgusta letos pa je izraelski mikrobiologJoseph Moche v ZDA za radijsko oddajo povedal, da Baxter v svojihlaboratorijih v Ukrajini razvija biološko orožje, ki ga bodo uporabili vcepivih za H1N1 in, ki bo povzročil masovno smrt prebivalstva. Kmalu za temso ga aretirali na način, kot smo ga navajeni iz raznih ameriških akcijskihfilmov. Skupina specialcev ga je skušala (neoboroženega znanstvenika!)aretirati s pomočjo solzivca, vojaškega oklepnika, posebnega robota ... inpo nekaj urah so ga uspeli spraviti ven iz avtomobila, kjer je mirno sedel,z elektrošokerjem. Poglejte si res šokanten video, kako so se lotili enegasamega človeka. Uradna razlaga je bila, da je grozil beli hiši z'unspecified threat'.
http://www.unfictional.com/joseph-moshe-mossad-bioweapon-swine-flu-vaccine-westwood
http://www.youtube.com/watch?v=p46OqT11eC8
http://kennysideshow.blogspot.com/2009/11/conspiracy-of-week-joseph-moshe-and.html

Ljudje v Ukrajini so panični, hodijo naokrog v maskah, ki so itak že pošlein cepajo kot muhe. Šole, kino in ostala skupinska srečanja so prepovedanaza tri tedne, gibanje in potovanje je omejeno, določena območja so vkaranteni, sosednje države (Slovaška, Poljska, Rusija, Madžarska) pa žezapirajo meje z Ukrajino.In seveda bo ZDA "pomagala" Ukrajini z 930.000 dozami cepiva:
http://www.kyivpost.com/news/nation/detail/52093/

O dogajanju poročajo tudi veliki mediji:
http://news.sky.com/skynews/Home/World-News/Swine-Flu-World-Health-Organisation-Monitoring-Epidemic-In-Ukraine-Amid-Fears-Virus-Has-Mutated/Article/200911115439464

Pa tudi pri nas se najde kak članek:
http://www.siol.net/svet/zdravje/2009/11/ukrajina_zaprosila_svet_za_pomoc_ob_epidemiji_nove_gripe.aspx

Razvoj bolj odporne bakterije, ki povzroča kugo in ki bila dalj časa obstojnav zraku, odporna na antibiotike, so razvijali že v Sovjetski zvezi:
http://www.youtube.com/watch?v=LZ7VKFUDYa8

Se je zdaj zares začelo, o čemer se že dalj časa govori, a jih večina skomignez rameni in si misli, da je to še ena teorija zarote več. Nas bodo zaresiztrebili? Ukrajina ni daleč od Slovenije!!!

One Flu Over the Ukraine's Nest
http://www.thepeoplesvoice.org/TPV3/Voices.php/2009/11/03/one-flu-over-the-ukraine-s-nest

To se dogaja le nekaj 100 km stran od nas - neodvisni mediji pa so tiho, inporočajo o nepomembnih šokantnih stvareh ...

Novi primeri so se iznenada začeli pojavljati tudi v Indiji.
http://www.youtube.com/watch?v=Kzvn5_vRfSk


PREDEN KOMENTIRATE, SI POGLEJTE POVEZAVE!

Ni komentarjev: