četrtek, 26. junij 2008

6...dvig zavesti...

http://www.librarising.com/conspiracy/chemtrails.html

Dokazano je, da razne magnetne frekvence in valovi vplivajo na našo zavest.
Novonastale spirale DNA so elektromagnetne oz. večdimenzionalne in niso občutljive samo na zemeljske elektromagnetne vplive, temveč gre tudi za povezavo telo-duša. Genska sprememba vpliva na dušo in obratno.
Na naše zemeljsko vedenje se z lahkoto vpliva z mikrovalovi, kar vpliva na naše celebralne možgane. Z oddajniki, ki oddajajo nizkofrekvenčne valove lahko nadzirajo vreme, misli, vedenje in razpoloženje.
http://www.bibliotecapleyades.net/scalar_tech/esp_scalartech04.htm

Z umetno inteligenco lahko programirajo naše možgane na določeno frekvenco. Kako lahko nekdo sprejme ljubezen, če so njegovi možgani sposobni sprejemati samo nepotrpežljivost, jezo, sovraštvo...?

Glavni ključ je STRAH. Takrat nas je najenostavneje nadzirati. To frekvenco najlažje zaznajo. Naša aura (energijski ščit) se odpre in z lahkoto posesajo naso energijo.

"Nov Svetovni Red" se z zadnjimi močmi bori za moč in prevlado. Chemtrails so zgolj eno od orožij. Za dokončen uspeh je potrebna naša prostovoljna vdaja v suženjstvo.
Vkolikor populacija postane genetsko močnejša in se prebudi ter se z nadčloveškimi močmi bori proti tiranu, je le ta izgubljen.

Če na ulici ljudi povprašaš koliko se zavedajo dogajanja, boš spoznal, da prvič niso opazili problema, drugič, če so ga, jim preprosto ni mar in tretjič, če so opazili in jim je mar, se počutijo brezmočne in pač trpijo.

Iz tega je razvidno, da zavisi od vsakega posameznika, da se odloči, če želi dvigniti svojo zavest.
Ohranite svojo svobodno voljo. Delujte z LJUBEZNIJO, namesto s strahom.
Zaupajte, da niste sami.

Ni komentarjev: