četrtek, 26. junij 2008

5...plan B...

http://www.librarising.com/conspiracy/chemtrails.html

Že tisočletja nazaj, najverjetneje v času Babilona, so spremenili našo DNA iz 12 v dvo-vijačnico z namenom razviti suženjsko raso. Odvzeli so nam povezavo z Višjo Zavestjo, ki je povezana s Stvarnikom. "Nov Svetovni Red" nadzira našo DNA in planet in nas želi obdržati v tretji dimenziji.

Dr.Fox iz Kalifornije, pri raziskavah krvi odkriva, da ima vedno več odraslih in novorojenčkov DNA s podvojenimi spiralami in magnetno lažjimi telesi. Pomeni, da se evolucijsko spreminjamo, istocasno z dvigovanjem zemeljske frekvence v četrto dimenzijo. Razvija se nam intuicija in telepatija. Nekaterim se razvija že trojna spirala.
Osebe z dvignjeno zavestjo, gredo skozi velike spremembe. Četudi se včasih počutijo utrujeni, bolni ali so v brezupu, je to blagoslov.
Prebujenje zahteva od nas, da se spremenimo psihično, mentalno in čustveno, da opustimo 3D koncept. Da pustimo za sabo razmerja, sluzbo, kariero, dom, lastnino,.. če nam ne služijo pri novih vrednotah.
Dr.Fox domneva, da imamo čas do leta 2012, z zaključkom Mayevskega kolendarja.
Znanstvena odkritaja niso znana javnosti, da nas ne bi preplašila.

Toplo vam priporočam film: WHAT THE BLEEP! DOWN THE RABBIT HOLE
http://www.whatthebleep.com/
Znanstveniki razkrivajo nova odkritja, ki zanikajo dosedanjo znanost.

Kaj ima to opraviti s kemičnimi sledmi in "Novim Svetovnim Redom"?
DNA se da najlažje mutirati z virusom.
S sprejanjem kemikalij se da nadzirati vreme, masovna obolenja in populacijo.
Posledice se izražajo v obliki prehladov, gripe, pljučnice, astme in glavobolov.

Edina država, kjer ni bilo zaznati sprejanja je Kitajska. Clintonovo predsedovanje je dalo Kitajski položaj v svetu. ZDA so jim podarile vojaško in znanstveno tehnologijo, kar je izzvalo velike proteste. Za "Nov Svetovni Red" pa Kitajska predstavlja poceni delovno silo.

Ni komentarjev: