sreda, 6. avgust 2008

18 Planet X

Ko sem ravno v prejšnjem blogu omenjala Hadžijevo razvojno teorijo, naj omenim še eno trenutno aktualno temo, planet X, Nibiru.


http://www.planetxvideo.com/

Zapisi iz časa Sumercev (Babilon, Mezopotamija; današnji Irak) poročajo o živečih bogovih na planetu Nibiru, ki so se spustili na naš planet. Sumerci so prva najdena civilizacija, ki je razvila znakovno pisavo, jezik in družbeni sistem podoben današnjemu; sodišča, šole,... Razvili so zodiak z 12 simboli, ki ga uporabljamo še danes. V zapisih omenjajo 12 bogov. Enake bogove, z drugimi imeni, srečamo v zapisih Egipčanov, Grkov in Rimljanov.

Naša DNA naj bi bila stara 150 - 200 tisoč let. Kaj je povzročilo tako nenadno spremembo iz opicam podobnega pračloveka, ki bi naj obstajal že 4 milijone let?
Najbolj logičen odgovor: visoko razvita inteligenčna bitja so nas razvila v laboratorijih po svoji podobi. Naš genski inženiring spreminja rastline, klonira ovce,.. Zakaj ne bi mogla tisočletja nazaj neka enako razvita vrsta ustvariti nas?

Biblija govori o bogu, ki nas je ustvaril po lastni podobi in nas napravil za svoje služabnike. Smo kreacija Nephilov oz. Anunakov? (nephilum:velikani, anunaik:vesoljci)

Dokaz? Naša DNA je zelo podobna DNA primatov (opic), s to razliko, da sta zlepljena 3. in 4. kromosom. Lahko to skreira mati narava?

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=29388674

http://www.truveo.com/my-ufo-documentarythe-best-bits/id/1394317115

Vkolikor je kdo željan prebirati podrobne analize razvoja vesolja, glede na razumevanje avstralskega novinarja, šamana v prejšnjem življenju, je tukaj naslov:
http://www.4truthseekers.org/

1 komentar:

Simona pravi ...

Pozdravljena!
Kakšno je tvoje mnenje o tem da ima planet x ali Nubiru ali naš novi 10 planet( o katerem so mnenja znanstvenikov deljena: nekateri trdijo da je precej večji od Zemlje, drugi daje malo večji od naše lune in je samo planetoid), tirnico okoli sonca dolgo 3600 let in da se na poti okoli sonca ko mu je najbližje približa Zemlji, kar bi povzročilo najbrž ogromne spremembe, itd..Ne vem, nisem astrolog, fizik,matematik ali kakšen drug strokovnjak, vendar se sprašujem ali je praktično to sploh mogoče. Imaš mogoče ti kakšno mnenje o tem? Lep pozdrav! Simona